Fascia Yoga

Hva er Fascia Yoga?

Fascia Yoga

Fascia Yoga er en unik yogaform som fokuserer på å frigjøre og arbeide med kroppens fascia, det nettverket av bindevev som omslutter muskler, ledd og organer. I Fascia Yoga legger vi vekt på å løse opp spenninger og blokkeringer for å gjenopprette kroppens naturlige bevegelsesfrihet og fleksibilitet.

Prinsippene bak Fascia Yoga

Fascia Yoga kombinerer rolige, kontrollerte bevegelser med dyp pust og oppmerksomhet. Ved å rette oppmerksomheten mot fascia og arbeide med dets naturlige struktur, kan vi redusere stivhet og øke bevegeligheten. Dette er en skånsom, men kraftfull tilnærming som kan tilpasses dine individuelle behov.

Hva kan Fascia Yoga gjøre for deg?

Gjennom 1-til-1 timer og massasjebehandlinger tilpasset deg, kan Fascia Yoga hjelpe deg med å:

  • Forbedret fleksibilitet: Ved å løsne spenninger i fascia, kan du oppleve større bevegelsesfrihet og redusert stivhet i muskler og ledd.

  • Redusert stress: Gjennom dype pusteteknikker og bevisst tilstedeværelse bidrar Fascia Yoga til å roe sinnet og redusere stress.

  • Bedre kroppsholdning: Ved å jobbe med fascia, kan du oppnå en mer naturlig og balansert kroppsholdning, noe som kan bidra til å redusere smerter i rygg og nakke.

  • Økt energi: Når blokkeringer i fascia fjernes, kan du føle økt energi og vitalitet, noe som kan ha en positiv innvirkning på din daglige livskvalitet.

Bli med på en Reise mot Fornyelse

Som din veileder tilbyr jeg personlig tilpassede timer og massasjebehandlinger, hvor vi sammen fokuserer på å forbedre din kroppsholdning, fleksibilitet og generelle velvære. Ingen to personer er like, og derfor er hver time skreddersydd for å møte dine unike behov.

Org nr 966 263 272

Quick Links

Created and hosted by