Retreats

Opplev den helende kraften av fascia yoga i vårt retreat, hvor du kan utforske kroppens bindevev gjennom målrettede øvelser og terapeutiske tøyninger. Omringet av fredelig natur, tilbyr vi et miljø hvor du kan revitalisere sinn og kropp, og oppnå dypere avspenning og fleksibilitet.

Neste retreats

Yogaretreat på ville og vakre Sardinia

La bevegelse bli til meditasjon på den italienske øya i Middelhavet. Fordyp deg i yoga gjennom dans, pust og nærende samtaler, og kom hjem med inspirasjon til egenpraksis. ...more

Retreats

April 17, 20247 min read

Yogaretreat på ville og vakre Sardinia

Mine Retreats – Din Pause fra Hverdagen

Føler du behov for en pause fra hverdagens stress og jag? Jeg inviterer deg til å bli med på mine retreats, hvor du kan fylle på energilagrene og finne tilbake til deg selv. Enten du er en erfaren yogi eller du akkurat har begynt din yoga-reise, vil mine retreats gi deg muligheten til å sette livet på pause og omfavne en følelse av ro og balanse.

Hva du kan forvente?

På mine retreats vil du oppleve en kombinasjon av sunn mat, daglig yoga og kulturelle opplevelser, alt satt i inspirerende omgivelser. Jeg veileder deg gjennom økter som hjelper deg å slippe stress og spenninger, samtidig som du får tid til å reflektere og koble av.

Retreats i Norge og Utlandet

Jeg tilbyr retreats både i Norge og på eksotiske destinasjoner i Europa, Asia og Afrika. I Norge kan du nyte de rolige landskapene og den vakre naturen, mens mine utenlandske retreats gir deg sjansen til å utforske nye kulturer og omgivelser. På utenlandsturene samarbeider jeg ofte med Vilja for å sikre en minneverdig og trygg opplevelse.

En Reise mot Balanse

På mine retreats vil du delta i daglig yoga og meditasjon, som bidrar til å gjenopprette kroppens balanse og roe ned sinnet. Du vil også få servert næringsrik og deilig mat som gir deg energi, og du kan knytte bånd med andre deltakere som deler din interesse for yoga og velvære.

Hvorfor delta på et retreat?

Retreats gir deg rom til å trekke deg tilbake fra hverdagens mas og til å gjenoppdage en dypere forbindelse med deg selv. Etter et retreat kan du vende hjem med fornyet energi, klarere tanker og en sterkere følelse av indre ro.

Org nr 966 263 272

Quick Links

Created and hosted by